Vragen?

F.A.Q.

Tickets

Bij het aanschaffen van je ticket(s) bieden we een optie tot een annuleringsverzekering aan. Deze verzekering sluit je af bij een externe verzekeringsmaatschappij, je kunt contact opnemen met deze derde partij middels deze link.

Wanneer je geen annuleringsverzekering hebt afgesloten kunnen wij je ticket helaas niet annuleren/verzetten.

Het wijzigen van deelnemersgegevens kan via de klantenservice van PayLogic. Aanvragen tot omzettingen van foutief ingevoerde gegevens kan tot 3 weken voorafgaand aan een event, neem hiervoor mailcontact op met Paylogic, of bel: (voor NL) 0900 7295 6442 (€1,- per gesprek) of (voor BE) 0900 70155 (€0,50 p/m).

Jouw e-ticket kwijt en/of je mails verwijderd? Je kunt je e-ticket nogmaals uitprinten via je persoonlijke PayLogic account.

Log in bij PayLogic en vraag je ticket nogmaals op.

Wanneer je te laat bent met het invullen van additionele informatie en/of dit verzoek meermaals hebt genegeerd, staan alle tickets/startnummers op naam van de hoofdboeker. Deze persoon dient alle startnummers op de dag van het evenement op te halen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs en alle individuele e-tickets.

Let op, hij/zij dient alle e-tickets uit te printen om de startnummers op te halen!

Ja, op de dag van het evenement kan je er zelf voor kiezen om een mindere afstand te lopen, hier hoef je geen melding van te maken. Het prijsverschil in afstand kan helaas niet met terugwerkende kracht worden verrekend.

Ja, dit is mogelijk. Let op: Het aanvragen van deze upgrade kan tot drie weken voor de start van het evenement m.b.v. dit formulier.

Voor de upgrade betaal je naast het prijsverschil in afstand, €1,95 administratie kosten. Aanvragen worden binnen vier weken, of drie weken voorafgaand aan een event, behandeld via Paylogic.

Ja, dit is mogelijk. Ook het wisselen van dag bij een tweedaags event is mogelijk! Let op: dit kan tot drie weken voor de start van het event, mits het startvak (of startdag) niet is uitverkocht. Bekijk hiervoor de inschrijfpagina van het desbetreffende event.

Een wijzigen aanvragen kan middels het invullen van het volgende formulier.

Aanvragen worden binnen vier weken, of drie weken voorafgaand aan een event, behandeld via Paylogic.

Ja, dat is mogelijk. Let op: dit kan tot drie dagen voor de start van het evenement. Wil je een naamswijziging doorvoeren? Klik hier!

De kosten voor naamswijziging zijn €1,- plus de evt. transactiekosten. Deze dienen door de nieuwe tickethouder te worden betaald.

World Pass tickets (WP) zijn niet overdraagbaar!

Bij het aanschaffen van tickets bieden wij de optie tot een annuleringsverzekering aan. Deze verzekering sluit je af bij een externe partij. Je kunt je ticket annuleren via deze link.

Wanneer je geen annuleringsverzekering hebt afgesloten kunnen wij het ticket niet annuleren/geld retourneren. Je kunt het ticket wel overdragen aan een ander persoon. Het wijzigen van deelnemersgegevens kan tot drie weken voorafgaand aan een editie via dit formulier.

Evenement

Ieder startvak is gekoppeld aan een bepaalde afstand en vernoemd naar een van de Viking Goden/Koningen van weleer. De tijden achter de startvak namen geven aan hoe laat je moet beginnen.

De minimum leeftijd varieert per afstand:

3km: Min. lft. 5 jaar

5km: Min. lft. 10 jaar

7 & 13km: Min. lft. 14 jaar

19 km & OCR-series: Min. lft 16 jaar

Iron Viking (42km): Min. lft. 18 jaar

Ultra Viking (60km): Min. lft. 18 jaar

Natuurlijk ben je van harte welkom om de deelnemers aan te komen moedigen, entree is gratis en het terrein opent om 08.30u. Er zijn naast vele hindernissen ook verschillende standjes, catering, etc. rond het start- finisch gebied te zien. Bij gebruikmaking van parkeergelegenheden kan parkeergeld worden gevraagd.

Strong Viking is geen race, het is je eigen uitdaging. Bij elke hindernis is er een mogelijkheid voor een ‘walk by’* en je bepaalt altijd zelf waar je grenzen liggen en tot waar je wilt gaan!

* Voor de OCR Series (Racewave) gelden andere regels.

Ja. Tijdens de run zijn er verschillende verzorgingsposten aanwezig waar naast water ook Herbalife Nutrition drank en repen worden gegeven. Tot slot is er ook nog Red Bull gemengd met water te verkrijgen. De Red Bull Regular gemengd met water voorziet je van extra energie die je nodig hebt bij het overwinnen van uitdagende obstakels. Red Bull vitaliseert je lichaam en geest.

Voor Iron Viking’s is het mogelijk om zelf extra voeding bij de daarvoor ingerichte post neer te leggen.

Na de evenementen is het mogelijk om jezelf af te spoelen. Er zijn afspoelplaatsen ingericht, er zijn geen douchekabines aanwezig.

Ja, als deelnemer kun je kosteloos je bagage inleveren bij een bewaakte garderobe. Je krijgt hier een polsbandje waarmee je jouw bagage na de run weer op kunt halen.*

Let op, enkel 1 stuk bagage per deelnemer.

* Het opbergen van bagage is altijd op eigen risico.

Ja, er is een gescheiden omkleed ruimte voor dames en heren aanwezig.

Startvakken kunnen verschillen per event maar zijn in hoofdlijnen zoals onderstaand schema. Vanaf de start van het event (09:40) tot en met het laatste startvak (16:00) zullen om de 20 minuten vakken van start gaan.

OCR Series – 9:40*

Odin – 10:00

Loki – 10:20

Asmund – 10:40

Hagar – 11:00

Olaf – 11:20

Oerdo – 11:40

Sol – 12:00

Muddor/DMM – 12:20

Thor – 12:40

Kodran – 13:00

Fasolt – 13:20

Freya – 13:40

Ivar – 14:00

Walkure – 14:20

Karl – 14:40

Juno – 15:00

Hestia – 15:20

Borr – 15:40

Floki – 16:00

*Race-wave

Er zal gestart worden in startvakken welke om de 20 minuten vertrekken, het eerste startvak begint om 09:40. Bij de inschrijving maak je zelf een keuze voor je startvak/starttijd. Faciliteiten op het terrein openen om 08:30.

Nijmegen

Weg door de Berendonck 1, Wijchen

Amsterdam

Valleiweg (Kruising Oosterbroekerweg), Velsen-Zuid

Gent

Verbindingsstraat, 9185 Wachtebeke

Osnabrück

Pommernstraße 12, Fürstenau bei Osnabrück

Frankfurt

Waldensberger straße 4, Wächtersbach

Roskilde/Kopenhagen

Stærkendevej 144, 4000 Roskilde, Denemarken

Bergisches Land

Paul-Fischbachstraße 1, 51674 Wiehl

Na evenement

Strong Viking heeft op een aantal locaties samenwerkingen lopen met aanbevolen hotels/campings.

Nijmegen:

Hotel Umberto

Camping Bij de Linden

Amsterdam:

DroomPark Spaarnwoude

Gent:

Hotel Restaurant B

Roskilde:

BB Albertine

B&B Roskilde City

Danhostel Roskilde

Roskilde Camping

De finishfoto’s van de Strong Viking Obstacle Run verschijnen na de persoonlijke foto’s en video’s op onze Facebookpagina’s!

Alle actiefoto’s & -video’s van tijdens de run verschijnen in de week na het event op onze website!

Veel kijkplezier alvast!

Je kunt je actiefoto’s en video’s opzoeken via de Foto & Video pagina! Sta je er niet tussen? Probeer dan de naam van je vriend(in), wellicht staan jullie er samen op. geen foto? Dan heeft de betreffende fotograaf je helaas gemist en/of heb je het obstakel overgeslagen.

Geen paniek, er volgen nog meer foto’s waar je vast en zeker op staat!

Gevonden voorwerpen worden tijdens onze evenementen bij de lost- en found afdeling ingeleverd. Ben je iets kwijt geraakt? Stuur een zo gedetailleerd mogelijke beschrijving (incl. serienummer) van het product naar onderstaande adres: info@strongviking.com.

Zodra wij iets hebben gevonden nemen we contact met je op!

Tijdens de Strong Viking evenementen is voor de reguliere startgroepen geen tijdsregistratie aanwezig. Het is belangrijk om samen de finish te bereiken, tijd is van ondergeschikt belang.

Heb jij in de OCR Series – Race Wave meegelopen? Check je uitslag dan via www.ocrseries.com.

Overig

Na iedere run ontvang je in de finish tent een polsband met hierop de gelopen afstand. Deze polsbanden geven recht op de medaille. Voor iedere medaille gelden andere eisen, kies jouw medaille, check de benodigde afstanden en ga je uitdaging aan. Voor meer informatie klik hier.

Voor al je vragen betreffende het OCR EC of OCR WC kun je terecht op www.ocrec.eu & www.ocrworldchampionships.com of kun je contact opnemen met de OCR bond van jouw land. Wil je jezelf kwalificeren voor het EK en/of WK? schrijf je dan in voor (een van) de OCR Series – race heat!

spetters-groen-groot-links

Staat je vraag niet in de veelgestelde vragen? Neem dan contact met ons op.

Nederlands