Training

De Strong Viking Family Run heeft een samenwerking met de VES (Vereniging Exclusieve Sportcentra). Deze overkoepelende, fitness organisatie zorgt ervoor dat jij bij de beste 100 sport- en fitnesscentra van Nederland kan voorbereiden middels gerichte training. Daarnaast kan je op verschillende plekken in het hele land Bootcamp trainingen volgen Bekijk waar. Bootcamp is een ideale voorbereiding voor de Strong Viking Family Run, omdat deze trainingen het hele lichaam trainen op elk niveau.

De Family Obstacle Run is geen standaard loopwedstrijd. Het is een event waarbij hardlopen gecombineerd wordt met obstakels om de fysieke en mentale gesteldheid op de proef te stellen. De minimale snelheid ligt iets boven stevig wandeltempo, probeer dit ook uit tijdens jouw training/trainingen zodat je weet welk tempo je aan moet houden. Bij de hindernissen zouden je spieren kunnen verzuren. Als je dit merkt, neem je tempo terug tot het stevige wandeltempo. Pas als je merkt dat je kunt versnellen, ga je weer versnellen.

Benieuwd welke hindernissen jullie allemaal te wachten staan? Check dan de Facebookpagina van Strong Viking Family en klik op vind ik leuk om de pagina te volgen!

spetters groen
unicef-partner
Strong Viking Family Obstacle Run mud run amsterdam gent nijmegen frankfurt logo
kompan-partner
John west obstacle run mud run viking family run strong
Nederlands